Nyskaping

Ny nasjonal studentgründerpris

Mandag 15. August ble det for aller første gang åpnet for at studentgründere fra hele landet kan søke om å vinne innovasjonspris på 250.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert
I år deles prisen ut til landets beste studentinnovatører under Innovator, gründernes Oscarfest, på Studentersamfundet i Trondheim 6. oktober. Prisen på 250.000 kr tildeles et studentteam med evne og vilje til å lykkes i et internasjonalt marked. Det blir lagt vekt på gründerteamets evne til å gjennomføre sin plan, og til å utnytte de konkurransefortrinn som Norge representerer.
– SpareBank 1 SMN vil inspirere studenter til innovasjon og nyskaping. Studentene er morgendagens gründere som utvikler unike idéer som blir til produkter og bedrifter, og slik sikre framtidig verdiskaping. Derfor etableres SpareBank 1 Studentinnovasjonspris med 250 000 kroner til prisvinneren, sier Eli Arnstad i SpareBank 1 SMN.
Kriteriene for å søke er at minst én av gründerne i ledende rolle må ha gyldig studentsemesterkort, og det forutsettes at teamet har etablert eller har planer om å etablere et eget aksjeselskap. Selskapet kan ikke være stiftet tidligere enn to år før søknadsåret og selskapet må ha tilhold i Norge.
Frist for å søke om å vinne Studentinnovasjonsprisen er 15. September 2016. Informasjon om arrangement og søknadsskjema finner man her.
Arrangørene bak Innovator og SpareBank1 Studentinnovasjonspris er SpareBank1, NTNU, Start NTNU og Technoport.
Powered by Labrador CMS