Ledelse

Fokus på forbedret helse og trivsel på jobb

Med enkle grep kan du bidra til at sykefraværet reduseres og produktiviteten økes.

Publisert Sist oppdatert

Bedrifter i dag jobber for å prioritere helse på arbeidsplassen – alt fra å bekjempe snufsing og nysing, til å redusere plager og smerter. Ved å fokusere på velvære på arbeidsplassen, kan bedrifter redusere fraværet, øke produktiviteten og beholde de ansatte lenger.

Institutt for Personalutvikling gir deg tips for å hvordan du kan fobedre helse og trivsel på arbeidsplassen. Her er en kortversjon:

Kontordesign med fokus på velvære

  • I løpet av en arbeidsuke blir kontoret på mange måter et hjem borte fra hjemmet. Mange ansatte bruker minst halve døgnet på kontoret, og ofte sitter man lenger i kontorstolen enn man sover i sengen om natten. Bedrifter har uendelige muligheter til å benytte prinsippene for generelt velvære på kontoret i utformingen av de ansattes arbeidsplass, i alt fra kontorstoler og tastaturer til taklamper

Bekjemp influensa

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS