Ledelse

Professor Morten Flate Paulsen vil endre kursmarkedet på samme måte som Spotify, Airbandb og Uber har gjort det på sine områder.

Vil endre kursmarkedet

Professor Morten Flate Paulsen lager «Spotify» for kursbransjen.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med 3in.no, i samarbeid med Innobørs, forteller gründeren av Campus NooA (Nordic Open Online Academy) at han vil endre markedet på samme måte som Spotify, Airbandb og Uber har gjort det innen sine områder.

– Vi kan endre markedet for kurs og opplæring slik Spotify, Uber og Airbnb endret sine markeder med virtuelle tjenester for både leverandører og brukere i et tosidig marked. Campus NooA vil drifte en virtuell campus med mange nettskoler rundt en internasjonal markedsplass for nettkurs, der kursleverandører og kursdeltakere tiltrekker hverandre og støtter hverandre, sier han til nettstedet.

Flate Paulsen tror Campus NooA vil skape en attraktiv markedsplass som både kursdeltakere og kursleverandører setter pris på. Målet er at selskapet skal gi et stort og godt utvalg for kundenes lommebøker ved å selge tjenestene:

  • kursleverandørene trenger for å utvikle, selge og gjennomføre gode og fleksible nettkurs i et leverandørfellesskap
  • kursdeltakerne trenger for å lære når de vil, hvor de vil, med dyktige lærere og personlig oppfølging i sosiale nettverk

Aktiviteten baseres på læringsfilosofien Cooperative Freedom and Transparency in Online Education, som professoren har utviklet siden han arbeidet for the American Center for Distance Education tidlig på 90-tallet.

Powered by Labrador CMS