Dette er handelsplattformen som nordmenn investerer på

av: Cecilie Christoffersen
Publisert: 12. oktober 2021 kl 15.37
Oppdatert: 4. mars 2022 kl 12.47

 

Dette er handelsplattformen som nordmenn investerer på

Vi ser en økende trend når det kommer til aksjehandel hos private investorer. Flere og flere interesserer seg for dette markedet, og utforsker en rekke forskjellige måter å investere på. Etoro er en anerkjent handelsplattform som både blir valgt og favorisert av mange nordmenn, nettopp fordi den er brukervennlig og tilbyr kjøp av en rekke ulike finansielle instrument. 

Siden er opprinnelig israelsk, men kan fås med norsk språk, dog ikke med betaling i norske kroner. Likevel kan man trygt utføre investeringstjenester i Norge etter MiFID-reglene hos etoro. Plattformen er særlig anerkjent for verktøyet copy-trading, som lar deg kopiere kjøpemønsteret til en erfaren investor, selv som nybegynner. Men hvorfor velger så mange norske private investorer denne plattformen?

Handle på alle enhetene dine

En klar fordel med etoro er at du kan bruke både smarttelefon, nettbrett og datamaskin når du handler aksjer. Nettsiden viser høy brukervennlighet, der du enkelt kan navigere deg rundt. Dette er en fordel om man er ny til investering på nett, og sørger generelt for en lettere og smertefri opplevelse på siden. Du kan som sakt få siden med norsk språk, men hvis du kjenner deg bedre igjen i de engelske trading-begrepne, kan det være en fordel å holde siden på originalspråket. 

App versjonen kan fås til både Apple og Android, og er bygd opp på samme måte som nettsiden. Her kan du legge inn handler, kopiere andre tradere, se din portefølje, ta ut penger og mer, alt på mobilen. Dette er smart for deg som vil trade i farta. 

Best på “social trading” og “copy trading”

Etoro som nettmegler er markedsledende når det kommer til “social trading” og “copy trading”. Du finner en glimrende grafpakke som du kan bruke når du driver med tradisjonell handel med CDF-er eller med aksjehandel på langsikt. Til tross for at produkttilbudet ikke er det største, så utvides det kontinuerlig. Vær oppmerksom på noe høyt uttaksgebyr. 

Sikker handel

Når du handler på etoro kan du gjøre det med senkede skuldre, fordi siden er sikker. Det er ikke en side som er ute etter å svindle deg, som også er en av grunnene til at den er så populær her i landet. De har mange fornøyde kunder, som alltid er et godt tegn for deg som er på utkikk etter en handelsplattform. 

Handelsplattformen etoro er med andre ord perfekt for deg som er ny på aksjemarkedet og ønsker et godt og oversiktlig sted å investere pengene dine. 

Finn ledige stillinger på lederjobb.no