Trenger man egentlig en håndstøvsuger?

av: Frederik Nebel Olsen
Publisert: 26. februar 2021 kl 15.11
Oppdatert: 8. desember 2021 kl 14.49

De ser små og praktiske ut, men hvilket bruksområde har de egentlig? Her skal vi se nærmere på hvorfor du trenger en håndstøvsuger, og hvordan du finner den beste gjennom en håndstøvsuger test.

Finn den beste med en håndstøvsuger test

En håndstøvsuger test er en smart måte å finne frem til den beste håndstøvsugeren på markedet på. Det er ikke fordi du nødvendigvis trenger å velge den som er best i test, men du får et godt overblikk over hvilke støvsugere som rent faktisk finnes på markedet, og hvordan de forskjellige presterer.

Det er nemlig ikke sånn at alle har de samme behovene når det kommer til håndstøvsugere. Noe av det som blir testet i en håndstøvsuger test for å finne den beste støvsuger best i test, er batterikapasitet, støvkapasitet og sugekraft. Det er fordi hvis man skal bruke håndstøvsugeren til litt større oppgaver som å støvsuge møbler, så er det viktig at man slipper å tømme støvsugeren for støv flere ganger underveis, og at man har nok batteri før man må lade igjen. En håndstøvsuger test tester hvordan de forskjellige presterer ut ifra disse tekniske spesifikasjonene. Så kan du velge den støvsugeren som presterer best på de punktene som er viktige for deg.

Hva er praktisk med en håndstøvsuger?

Det er mange grunner til at en håndstøvsuger er et praktisk tilskudd til rengjøringsproduktene og maskinene dine. En håndstøvsuger er liten, hendig og enkel å ha med å gjøre, når rengjøringen skal gjennomføres. Det er slitsomt å dra frem den tunge, gamle støvsugeren hver gang man bare skal støvsuge noen smuler fra gulvet etter frokost – og det er her håndstøvsugeren kommer inn i bildet.

Dette er nemlig håndstøvsugerens primære bruksområde, og du kan bruke håndstøvsugeren til løpende å fjerne støv og skitt. Håndstøvsugere er som regel trådløse, så du kan ta den med deg hvor du vil og støvsuge møbler eller kroker. De fleste har håndstøvsugeren stående i en lader eller ladekabel på kjøkkenet eller i gangen, så den alltid er klar når man trenger den.

Det er et supert supplement til hvis man trenger en støvsuger som kan hjelpe med vedlikehold, så støver det ikke helt ned mellom hver gang man tar en runde med den vanlige støvsugeren.

Dermed slipper man å irritere seg over smuler på gulvet eller i krokene, og kan bare enkelt og greit ta frem håndstøvsugeren og bli kvitt problemet. Når det er sagt, så er det også andre løsninger som gjør at du kan klare deg uten den tunge støvsugeren. Da sparer man som regel også plass i hjemmet.

Det er også blitt populært å se på alternativer der man får flere støvsugere i et. For eksempel kan du få en kraftig og effektiv trådløs støvsuger som kan gjøres om til håndstøvsuger bare ved å bytte munnstykke. Det kan være et smart alternativ for mange, hvis det betyr at man kan bli kvitt den vanlige støvsugeren.

 

Finn ledige stillinger på lederjobb.no