ANNONSØRINNHOLD: Planlegger du noe sosialt eller en firmafest for jobben?

av: Fangene på fortet
Publisert: 31. oktober 2022 kl 09.00
Oppdatert: 31. oktober 2022 kl 10.57

Samarbeid og teambuilding

Samarbeidet på laget er avgjørende og man får bruk for alle slags egenskaper som styrke, hukommelse og taktikk. Derfor passer aktivitetene godt til ulike bedriftsarrangementer.

– Det er en veldig sosial og morsom aktivitet å gjøre sammen med kollegaene, og oppgavene passer for alle. Det er hverken gjørme eller edderkopper og du kan komme i jobbantrekket.

Lagene på 3-5 personer velger selv hvilke rom de vil gå inn i. Poengene tikker inn digitalt etter hvert som oppgavene blir løst på kortest mulig tid, og deltakerne kan hele tiden følge med på hvordan de andre lagene ligger an.

Foto

48 ulike oppgaver – kan gjøres av alle uansett alder

Pakkeløsning

Fangene på fortet har også gode konferansefasiliteter, og tilbyr pakkeløsninger slik at man kan kombinere aktiviteter med et faglig program

– Vi har møterom for alt fra 5 til 120 personer, vi har kinosal og vi har et spiseareal med lunsj og middag, alle rettigheter samt et godt samarbeid med tre naborestauranter og plass til 250 gjester i aktivitet – samtidig.

Foto

Kombiner aktiviteter med mat, drikke og møterom

Stedet er også populært for utdrikningslag, bursdagsfeiringer og vennegjenger. Konseptet er under stadig utvikling, og nye filialer er under planlegging.

– Vi får mange tilbakemeldinger og lærer masse nytt hele tiden. Teknologien kommer stadig lenger og gir mulighet for å gjøre ting på nye måter.

«Folk blir veldig gira og løper rundt i ekte «fangene på fortet»-stil. Det er kjempegod stemning»

Har deltatt mange ganger

Delivery & Get Crew Manager Thomas Horntvedt i Telia har tatt med sine kollegaer til «Fangene på fortet» flere ganger.

– Vi har blant annet hatt kick-off der etter sommerferien noen år på rad. Det er en fin anledning til å treffe nyansatte og bli kjent med kollegaer på en litt annen måte, sier Horntvedt, som mener erfaringene også kan være nyttige i jobbsammenheng.

– Man får se hvordan kollegaene takler stress og ulike utfordringer, og man må samarbeide, kommunisere og koordinere seg. Responsen fra de ansatte har vært kjempegod; de synes det er veldig gøy!

Thomas Horntvedt - Crew Manager - TELIA