Annonsørinnhold: Nordmenn er Europamestere i å pusse opp - dette er det de gjør

av: Vidaxl.no
Publisert: 22. september 2022 kl 12.28
Oppdatert: 14. april 2023 kl 13.34

­Det er flere ting som er mulige når man skal pusse opp, og det varierer i grad av vanskelighet og ikke minst pris. Enkelte ting er spesielt smart å gjøre når man skal selge boligen sin, for at den skal øke i verdi. andre går mer på hva man selv har lyst til å gjøre, mens noe er helt nødvendig oppussing. Vi skal ta en tit tpå det her

Enkle oppussingsgrep

Det trenger nemlig ikke å være det helt store når man skal pusse opp, og man kan merke at de små tingene også utgjør en stor forskjell. Dette kan for eksempel være å kjøpe et nytt salongbord, og noen puter i sofaen. Da vil du nok merke at rommet får et helt nytt inntrykk, og at det kan bli mye mere koselig. dette er fint å gjøre når det er årstidsskifte, siden man da ofte har lyst på en endring i hjemmet. Du kommer også langt med et strøk med maling, som kan gi ny farge og en oppfriskning til ethvert rom.

Det går også ann å skifte ut til nye spisestoler, der du med hell kan selge de gamle du har. Når man pusser opp er det mange som har lyst til å spare penger, ettersom det kan bli en svært dyr affære. Da er det smart å kunne selge ting man har tenkt til å kvitte seg med, eller bytte ut for noe annet. Dette kan hjelpe deg med å rydde opp i hjemmet, og du får det også fraktet vekk av andre, istedenfor å gjøre det selv.

Fullstendig oppussing

Du kan også gjennomføre en fullstendig oppussing, som er en mye mer omfattende prosess. Her kan det handle om å endre hele rom, eller pusse opp kjøkken og bad. Dette er to rom som ofte blir svært dyre å pusse opp, til dels fordi man som amatør ikke kan gjøre så mye her. De aller fleste klarer å male en vegg, eller kjøpe inn nye møbler, men dersom det skal legges fliser og trekkes strømledninger, så er det nok best å snakke med profesjonelle først. Det kan også ta lang tid, og du bør ikke planlegge et nytt bad på en uke eller to! Likevel kan dette gjøre enormt store resultater, og bidra til drømmeboligen din.

Det er med andre mye du kan gjøre, og mye som nordmenn også gjør for å få det finere hjemme. Enkel grep kan gjrøe stor forskjell, og det er ikke alltid så mye som skal til for å øke verdien av boligen ved salg. Ofte handler det bare om litt maling og nye overflater, eller nye møbler.