Optimer hjemmekontoret med en grønn oase

av: Bazoom Group ApS
Publisert: 17. mai 2022 kl 14.15
Oppdatert: 17. august 2022 kl 13.22

­Det å gjøre det mulig å utvide mulighetene våre når det kommer til hvor vi jobber er ikke bare en av de frihetene vi plutselig har når vi jobber hjemme. Det er også en av de tingene vi kan gjøre hvis vi virkelig har lyst til å få mest mulig ut av sommeren, og dette er noe vi kan benytte oss av uansett om man har en liten balkong eller en stor terrasse. Det å bruke blomsterkasser, benker og plantekasser skaper liv i mange nivåer på balkongen og gi oss en følelse av mer plass. 

Mens hvis du har en terrasse, kan det å bruke plantekasser på hjul, blomsterkasser på hjul eller espalier være en måte å skape mer dybde og ikke minst variasjon når det kommer til utemiljøet vårt. Men hvordan lager man den beste muligheten for å kunne jobbe ute? 

Slik lager du den perfekte arbeidsplassen ute 

  • Prioriter skygge! Enten dette er ved å bruke espalier med grønne planter, en parasoll eller andre ting. Det å kunne sitte i skyggen er bra for både huden din og skjermen din. 
  • Dekorer med plantekasser eller blomsterkasser. Dette gir en fin dybde og ikke minst noe fint å se på. Hvis du velger plantekasser på hjul og blomsterkasser på hjul, har du i tillegg muligheten til å flytte rundt på ting.  
  • Vurder å velge benker i stedet for stoler der du skal sitte og jobber. Når du gjør dette får du nemlig muligheten til å sitte på flere forskjellige måter, noe som er bra for rygg, knær og hofter hvis du sitter og jobber lenge. 
  • Tenk over mulighet til å lade mobil og data mens du jobber. Dette kan være en irriterende avbrytelse hvis du ikke kan lade der du sitter.