Annonsørinnhold: Slik kan du spare penger hver lønning og fremdeles ha nok til å kose deg

av: We Digitize
Publisert: 1. august 2022 kl 12.50
Oppdatert: 17. august 2022 kl 13.15

­Det er ikke alltid så lett å finne den sparemetoden man liker best med en gang. Det er derfor en god ide å teste ut metodene for å se hva som passer for deg. Vi håper selvfølgelig at den første metoden du prøver vil være den som passer deg aller best, men du blir kanskje nødt til å teste fler. La oss ta en titt på de forskjellige metodene.

Budsjett

Dette er en sparemetode som passer for mange, men ikke for alle. Med et budsjett kan du enkelt sette opp hvor mye penger du kan bruke på hver post hver måned. Når du først skal lage et budsjett så er det en god ide å gå gjennom kontoutskrifter for å se hvor mye penger du normalt bruker. Da får du enkelt oversikt over forbruket ditt og du kan da se hvor mye du kan spare.

Her får du også en super mulighet til å se om du betaler mer enn det du egentlig trenger på en post. Søk om refinansiering ved å sammenligne flere banker på Lånpenger.no dersom du føler at du betaler litt for mye på forskjellige smålån.

Kanskje har du også registrert et kredittkort på en eller to abonnementstjenester for mye? Her kan det være mye penger å spare, så selv om det kan være litt ubehagelig å gå igjennom kontoutskriften så er det absolutt verdt det.

Spareappen Dreams

Dette er en fantastisk app fra Storebrand, som virkelig gjør sparing til en lek. Her får du nemlig muligheten til å bruke forskjellige sparemetoder for å gjøre sparingen så lett som bare det. Her setter du opp en drøm, for eksempel «Sommerferie» på 10.000kroner. Da kan du sette deg et tidsmål ut ifra når målet skal være nådd og se hvor lang tid du har.

Med det kan du lett se hvor langt du har kommet og motivere deg av din egen fremgang. For å spare finnes det mange forskjellige smarte funksjoner. Her kan du for eksempel benytte deg av «ukesparing» eller «månedssparing». Dette er en klassisk sparefunksjon som trekker et fast beløp hver måned eller hver uke. Men, det finnes også andre spennende sparemetoder som «tyven». Her trekkes det et tilfeldig beløp (du setter en maksgrense), helt uten at du merker det. Dermed sparer du uten at du vet det.

Du kan også bruke andre funksjoner som «kaffe», «matpakke» eller «utetrening» når du tar med kaffe hjemmefra, tar med matpakke eller dropper treningssenteret. Når du blar igjennom disse funksjonene, får du også flott inspirasjon til hva du kan spare penger på. Det har aldri vært enklere å spare enn dette. Vi har absolutt troa på at du får til dette!