Annonsørinnhold

Med en trygg og solid finansieringspartner kan du oppnå 100 % finansiering av utstyret bedriften har behov for

ANNONSØRINNHOLD: Slik kan leasing gi fleksibilitet og lønnsomhet

Jan Amundsen fra Ikano Bank forklarer hvordan riktig finansiering kan gi bedriften din økt handlekraft og konkurranseevne.

Publisert Sist oppdatert

Riktig utstyr er en viktig nøkkel til å lykkes og til å vinne markedsandeler i de fleste bransjer. Å investere i utstyr er imidlertid kostbart for bedriften. Det legger beslag på mye av virksomhetens kapital, slik at man sitter igjen med begrensede muligheter til produktutvikling og innovasjon.

«For å skaffe større handlingsrom kan utstyr leases i stedet for å kjøpes inn. Da får bedriften inntil 100 % finansiering, mens driftskapitalen kan plasseres der den virkelig skaper økt verdi for virksomheten», forklarer Jan Amundsen, som til daglig leder leasingavdelingen hos Ikano Bank.

«Kostnaden ved utstyret kan utgiftsføres i sin helhet, fordelt over perioden som utstyret benyttes og gir selskapet verdi. Dette gir ikke bare en skattefordel, men også en betydelig forenklet regnskapsføring», påpeker Amundsen.

Ikano Bank hjelper hundrevis av små og store selskaper med leasingfinansiering. Bankens rådgivere har inngående kjennskap til bransjene de opererer i, noe som gjør dem i stand til å skreddersy løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov og rammebetingelser.

«Forutsigbarheten som ligger i en leasingavtale gir også en mye enklere budsjettering», fortsetter Amundsen. Ikano Bank inngår leasingavtaler med to til åtte års varighet, avhengig av bransje og type utstyr. Flertallet ligger mellom tre og fem år.

«Leasing" som finansieringsform tillater også jevnlig oppgradering til ny og moderne teknologi. Dette kan utgjøre et virkningsfullt konkurransefortrinn, som bedriften kan utnytte», tipser Jan Amundsen. Han legger til at banken gjerne svarer på spørsmål om leasing, samt tar imot forespørsler om finansiering på e-post salg@ikano.no.

Leasingsamarbeid med leverandør

Er ditt firma leverandør av utstyr til andre bedrifter? Dere vil antagelig kunne nå ut til en større kundegruppe ved å tilby leasing som finansieringsform. Leasing er blitt en svært populær form for finansiering i de fleste bransjer, og et partnerskap med en trygg og erfaren aktør er en styrke.

Som leverandør betyr en leasingavtale dessuten at du får raskt og sikkert oppgjør. Du har også oversikt over når hver avtale utløper, slik at du kan enkelt kan legge til rette for nytt salg og dermed oppnå ytterligere lønnsomhet.

For å få mest mulig utav et leverandørsamarbeid er det viktig at leasingselskapet forstår din bedrift, din bransje og dine kunder. Et tett og langsiktig samarbeid skaper sterke relasjoner og gode forretninger. Ikano Bank legger stor vekt på nettopp dette. Banken har bygget opp sin leasingvirksomhet gjennom tett samarbeid med flere hundre norske leverandører, hvor langsiktighet og nære relasjoner er viktige kjerneverdier og hvor både partner og kunde er i sterkt fokus.

Det meste kan leases!

Leasingobjektet må være en selvstendig enhet og kunne avskrives. Utover dette kan de fleste typer driftsutstyr leases. Tilleggsutstyr og tjenester kan inngå som en del av avtalen. Om ønskelig kan Ikano Bank også ordne forsikring av objektet. Alle private og offentlige foretak kan velge leasing som finansieringsform.

En trygg partner på finansiering

Med Ikano Bank får du en solid, rettferdig og lojal finansieringspartner, som har spesialisert seg på leasing til bedriftsmarkedet gjennom flere tiår. I tillegg forvalter banken sterke merkevarer som IKEA Kort, Shell MasterCard og Coop Bedriftskort.

Bankens verdigrunnlag er basert på sunn fornuft og enkelhet, godt samarbeid og å våge å gå egne veier. Ikano Bank jobber for enkle og fleksible løsninger, som skal være lønnsomme for alle parter. Enten du er leverandør eller sluttkunde kan du forvente klare svar og en god og trygg prosess. Sammen skaper vi suksess for din bedrift!

Kontakt Ikano Bank på telefon 91 80 18 18.

Prøv leasingkalkulatoren på ikanobank.no/leasing for å se hva leasing kan utgjøre i måneden, og send inn forespørsel direkte.

Powered by Labrador CMS