Annonsørinnhold

Tinder for nybegynnere

Publisert Sist oppdatert

Tiden der man møtte hverandre ute på byen, på kafé, eller tilfeldig i køen hos bakeren er forbi. Det er ingen tvil om at dagens måte å treffe nye mennesker, og finne sin nye livsledsager er på nett. Tinder er appen der «alle» single er å finne. Appen startet som en møteplass for single som ønsket å finne noen de kunne ha en enkel natt med, men flere og flere rapporterer om å ha funnet nettopp den store kjærligheten på dette nettstedet.

Dagens dating

Når man i dag skal treffe og bli kjent med nye mennesker foregår den største delen av kommunikasjonen på nettet. Man sveiper til høyre på menneskene man får et godt førsteinntrykk av basert på bilene man blir vist og den korte presentasjonsteksten. Dersom begge har sveipet hverandre til høyre vil det oppstå en match, og man vil få muligheten til å skrive til hverandre. Det som tidligere var en pinlig samtale mellom to ansikter, har blitt en til samtaler med litt mer mot da man slipper å stå ansikt til ansikt i denne innledende samtalen. Dette har ført til at mange ofte er litt tøffere når man skal starte en samtale med en fremmed som potensielt kan være interessert. Det finnes kanskje ingen fasit på hvordan samtalen bør innledes, men det er et par temaer man kanskje bør styre unna frem til man har blitt litt mer kjent.

Den første chatten

Det finnes mange måter å starte samtalen på, men felles for dem er at de setter tonen for den videre samtalen. Den første setningen er ofte også avgjørende for om motparten er interessert i å prate videre med deg, eller om de blokkerer deg umiddelbart. Noen er så frimodige at de hopper rett på tema som sex leketøy, eller seksuelle preferanser. Dette er nok kanskje ikke å anbefale som tema i en innledende samtale, men oppfordres til å tas opp et litt godt stykke lengre inn i forholdet. Åpninger som ofte inviterer til videre samtale og som skaper gode førsteinntrykk er ektefølte komplimenter. Kommenter gjerne noe du har lagt merke til på bildet til motparten, uten å fremstå som arrogant. Du kan gjerne kommentere hva du liker med utseendet til personen, eller dersom de poserer med for eksempel en hund kan du kommentere at hunden er veldig søt. Komplimenter slår sjeldent feil, og kan være inngangen til et langt og vakkert forhold.

Powered by Labrador CMS