Topp 5 profileringsartikler med logo

Av: Bazoom Group
Publisert: 16. mars 2022 kl 12.39
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Disse gavene vil garantert imponere og vise din takknemlighet for dine ansatte eller kunder. 

De utgjør også flotte markedsføringsverktøy - firmalogoen din vil bli sett av alle som mottar en av disse gavene!

1 - Spesialtilpasset krus

Den første typen profileringsartikler med logo som vi vil diskutere er et spesialtilpasset krus. Egendefinerte krus er en fin måte å vise bedriftens logo og merkevarebygging på. De er også nyttige for ansatte eller kunder som liker kaffe eller te. Et tilpasset krus er en gave som fortsetter å gi - hver gang de bruker det, vil de bli minnet om selskapet ditt!

2 - T-skjorte

Den andre typen profileringsartikler med logo er en tilpasset t-skjorte. Tilpassede t-skjorter er en annen fin måte å vise frem firmalogoen og merkevaren din. De er også komfortable og kan brukes av ansatte eller kunder i alle omgivelser. Egendefinerte t-skjorter er flotte gaver til grupper av mennesker, siden alle kan bære dem med stolthet.

3 - Papirpose

Den tredje typen profileringsartikler med logo er papirposer med logo til handling. Tilpassede papirposer er en fin måte å vise frem firmalogoen og merkevaren din. De er også miljøvennlige og kan gjenbrukes av ansatte eller kunder. Papirposer er flotte gaver til de som er miljøbevisste.

4 - Penn

Den fjerde typen profileringsartikler med logo er en spesialtilpasset penn. Spesialtilpassede penner er en klassisk firmagave som er både praktisk og stilig. De er flotte for ansatte eller kunder som trenger å skrive ofte. Egendefinerte penner er også gode markedsføringsverktøy - alle som bruker en vil se firmalogoen din hver gang de bruker den!

5 - Notatbok

Den femte typen profileringsartikler med logo er en tilpasset notatbok. Tilpassede notatbøker er perfekte for ansatte eller kunder som trenger å ta notater ofte. De er også flotte for de som liker å skrive dagbok eller skrive. Tilpassede notatbøker er flotte gaver til grupper av mennesker, siden alle kan bruke dem på sin egen måte.

Sammendrag

Dette er bare noen av de beste firmagavene med logo. Gi en av disse gavene til dine ansatte eller kunder, og de vil garantert bli glade! Da vil de også fronte bedriften i det daglige, noe som utgjør gratis markedsføring for deg.