Arbeidsliv

Rapporten viser en ny daglig rekord på 2,7 milliarder møteminutter på én dag.

Nordmenn topper listen over de som slår på video mest

I Norge inkluderer rundt 60 prosent av alle Teams-møter video.

Publisert Sist oppdatert

En ny trend-rapport fra Microsoft viser at millioner av mennesker over hele verden tilpasser seg nå en arbeidshverdag med fjernarbeid.

Bedrifter og organisasjoner har blitt mer digitale den siste måneden og tar i bruk videokonferanser daglig for møtevirksomhet, undervisning og kaffemøter.

Rapporten viser en ny daglig rekord på 2,7 milliarder møteminutter på én dag. Dette er en økning med 200 prosent fra 900 millioner den 16. mars i år.

183.000 brukere i 175 land bruker Teams for Education slik at lærere får kontakt med elevene gjennom et virtuelt klasserom.

Norske storforbrukere

Det totale antallet videosamtaler økte med hele 1000 prosent i mars.

Teams-brukere slår på video dobbelt så ofte nå sammenlignet med før, og nordmenn topper listen over de som slår på video mest, sammen med nederlendere.

I Norge inkluderer rundt 60 prosent av alle møter video. Australia bruker video i møter 57 prosent av tiden, Italia 53 prosent, Chile 52 prosent, Sveits 51 prosent og Spania 49 prosent.

Storbritannia, Canada og Sverige bruker video 47 prosent av tiden og Mexico ligger på 41 prosent.

Fra begynnelsen av februar til 31. mars i år var det en tredobling av antall Teams-brukere via mobilappen.

Den mest markante økningen av mobilbruk i Teams var i land som Italia og Spania, og spesielt innenfor utdanningsinstitusjoner og hos myndigheter.

Powered by Labrador CMS