Reiseopplevelser

Kurs og konferanser på Norefjell Ski & Spa vil skape stor verdi for kunden, og gi unike minner for livet. Sett også av tid til mange aktiviteter og nyt deilig spa, trening, nydelig mat og den flotte naturen.

Konferanse med fjellutsikt

Konferansene på Norefjell Ski & Spa forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse hvor hver minste detalj skreddersys etter behov.

Publisert Sist oppdatert

NOREFJELL SKI & SPA er ikke bare rekreasjon for familier. Stedet er et av Norges beste kurs- og konferansehotell. Og husk. Konferanse er ikke bare konferanse. Her kan blikket hvile ut over fjellet, naturen, himmelen og dyrelivet. Hotellet er en del av Quality-kjeden.

Norefjell er et av Østlandets vakreste fjellområder, et fjellmassiv mellom Eggedal i vest og Krøderen og Hallingdal i øst. Fjelltoppene står på rekke og rad. Høgevarde med sine 1459 meter over havet. Utsikten her er formidabel. I klart vær har vi utsyn over 40 000 km². Fra Høgevard kan man også se Høgronden 185 kilometer unna. Dette skal være det lengste frie siktet i landet sør for polarsirkelen.

Vi ser Gråfjell med sine 1466 meter og Gaustatoppen med sine 1883 meter langt der borte. Det er bare Gaustatoppen som gir videre utsyn enn Høgevarde. Fra denne fjelltoppen har vi en utsikt over store deler av Østlandet, ut over et område på 60 000 km², som tilsvarer nesten en sjettedel av Fastlands-Norges areal. På fine dager kan man se helt til Rondane. Til sammenligning dekker Danmark ca. 43 000 km².

Norefjell er Oslos nærmeste fjellområde. Og når vi står der med føttene plantet i høyden og puster inn klar og frisk luft, blir storbyens stress og mas pakket vekk. Norefjell er bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur.

Norefjell er et paradis både sommer som vinter. Den har et vennligsinnet rykte om et skiparadis for alle, enten det er slalåm eller telemark, snowboard eller offpiste.

Her finner vi også Nord-Europas høyeste fjellvegg, som måler 1010 meter og det er mulighet til å stå utfor fra 1188 meters høyde ned til isen på innsjøen ved hotellet. Anlegget har også terrengparker med railer og store hopp.

Norefjell er blitt kalt «et av Norges aller beste områder med tanke på skispor med utsikt».

Da Oslo arrangerte vinter-OL i 1952, ble alpinkonkurransene gjennomført på Norefjell. Det største skisenteret ligger på sørsiden og løypene går fra Ravnås og ned mot Krøderen. Her er det 11 heiser og 23 kilometer preparerte alpinløyper fordelt på 20 nedfarter. Total fallhøyde er 1010 meter.

Konferanser

Norefjell Ski & Spa er ikke bare rekreasjon for familier. Stedet er et av Norges beste kurs- og konferansehotell. Og husk. Konferanse er ikke bare konferanse. Her kan blikket hvile ut over fjellet, naturen, himmelen og dyrelivet.

En Norefjellkonferanse skal skape stor verdi for kunden, og gi minner for livet. De ansatte på Norefjell Ski & Spa oppfordrer derfor til å sette av tid til aktiviteter, samt til å nyte fasilitetene og den flotte naturen.

Konferansene på Norefjell Ski og Spa forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse hvor hver minste detalj skreddersys etter behov. De tilbyr konferansefasiliteter kombinert med naturopplevelser og aktiviteter som bidrar til økt konsentrasjon, motivasjon og sosialt samhold.

Alle møtelokaler har store vinduer med en inspirerende utsikt. På Norefjell Ski & Spa bistår de gjerne med å skreddersy og planlegge arrangementene. Vil du ha det lille ekstra anbefaler vi en av deres utsøkte festmenyer, og de er behjelpelige med finne relevant underholdning.

[slideshow number=1]

Aktiviteter

  • Quiz: Sosial og enkel aktivitet som passer for alle
  • QR - kodejakt: Med hjelp av din smarttelefon, søk gjennom hotellet og finn så mange koder så mulig.
  • Mangekamp: Teambuilding med spennende oppgaver.
  • Klatring og rappelering: Test den 16 meter høye klatreveggen med klatreruter som varierer fra nybegynner til viderekommen. Innvendig rappellering strekker seg fra 7. etasje og ned til 3. etasje.
  • Matkurs: I matkurslokalet vil man med hjelp av dyktige kokker ta deltagerne med på en kulinarisk opplevelse.
  • Spiritualer: Et herlig avbrekk og øyeblikk av velvære med Power break, Stolmassasje og «Spa deg selv».
  • Akekonkurranser: Konkurrer mot dine kollegaer med pulserende musikk i bakgrunnen.
  • Guidet fjelltur: Norefjell Ski & Spa vil guide dere frem til de mange perlene i fjellet.

Maten

Vi befinner oss 815 meter over havet på vestsiden av Norefjell. Den dyktige kjøkkensjefen komponerer et utvalg av retter basert på sesongens tilgjengelige råvarer av både internasjonal og lokal opprinnelse.

Norefjell Ski & Spa ønsker velkommen til et smakelig måltid i Restaurant Fjellet.

Forslag til en 3 retters meny på Restaurant Fjellet:

Forrett: Gravet reinsdyr med sopp, tytterbærkrem, syltetløk og sprøbrød eller råmarinert ørret med akevitt, sennepskremet persillesalat, epler og rugbrød.

Hovedrett: Smørstekt kveite med mandelpotetpuré, spekeskinke chips, bønnecassoulet og blåskjellskum eller lammecarré med gratinert squash, syltede neper, søtpotetpuré og rosmarinsjy.

Dessert: Mandel- og kaffeterte med appelsinsponge og pasjonfruktcoulis.

På toppen av Norefjell Ski & Spa, oppe i velvære SPA, ligger hotellets nye møterom og SPA lounge og kan benyttes til et annerledes møte med egne drakter, spa og boblebad i lunsjen.

Norefjell Ski & Spa ligger bare 90 minutter fra Oslo og Gardermoen og tilbyr kick-off, kurs- og konferanser, ledersamlinger, budsjettmøter, julebord og familieturer med bedriften.

NOREFJELL SKI & SPA konferanse- lokaliteter

  • 405 hotellrom
  • 6 store møterom
  • 4 mindre møterom
  • 800 stående deltagere
  • 650 sittende deltagere.

Bøeseter Kongresshall ligger i tilknytning til hotellet og landsbyen og er på totalt 900 m2. Hovedsalen er på 675 m2 (27 m lang og 25 m bred). Messanin er 125 m2 (9 m lang og 16 m bred). Her er det også fullverdig bankettkjøkken, plass til 650 personer i kino med scene, 450 personer i klasserom med scene og 450 personer på runde bord med scene.

Ved store messer i perioden mai-september kan hotellets uteplass på 600 m2 disponeres kostnadsfritt.

I tillegg til kongresshallen finnes 13 konferanserom som passer utmerket for mindre og mellomstore grupper.

Powered by Labrador CMS