Ledelse

Passasjerer tas imot av helsepersonell etter å ha ankommet Torp flyplass. Flyet fra Ryanair kom fra Bergamo flyplass utenfor Milano og landet onsdag kveld på Torp flyplass.

– Ansatte og deres familier har høyeste prioritet

Koronakrisen er krevende å håndtere i de store bedriftene. Kommunikasjonsdirektøren i Schibsted har svært travle dager.

Publisert Sist oppdatert

Fra sitt hjemmekontor, mellom de hektiske videomøtene, tar Schibsteds kommunikasjonsdirektør Atle Lessum seg tid til å fortelle om hvordan mediegiganten håndterer utbruddet av koronaviruset.

Det går i ett med videomøter, forteller Lessum, og påpeker at kommunikasjon er viktigere enn noensinne akkurat nå.

– Det er et enormt behov for god og relevant internkommunikasjon i situasjonen vi står i nå, og for oss som jobber med kommunikasjon i selskapet er våre ansatte og deres familier høyeste prioritet, sier Lessum.

Foto Kommunikasjonsdirektør i Schibsted, Atle Lessum. Foto: Privat.

Han forteller at han og resten av kommunikasjonsavdelingen jobber kontinuerlig med å oppdatere ansatte i alle markedene med det siste av informasjon de bør få med seg – både på intranettet og via egne kanaler der de ansatte kan stille spørsmål og få svar.

– I tillegg er det helt nødvendig å gjøre våre ledere i stand til å håndtere spørsmål de får, og rustet til å håndtere situasjoner de opplever i forhold til sine team-medlemmer, påpeker han.

I et mediehus som Schibsted, med ledende nyhetsmedier i Norge og Sverige, har selskapet i tillegg en spesiell oppgave som tas svært alvorlig.

– Det handler om å sørge for sannferdig, bred og høykvalitets dekning av situasjonen vi står i ut til folket. Derfor er det også viktig for oss å sikre en god balanse mellom våre ansattes trygghet, fokus på drift i alle våre selskaper og at Schibsted bidrar i markedene vi er i til å redusere smittefaren, sier Lessum.

Powered by Labrador CMS