Ledelse

Aksel Stenerud er utnevnt til konserndirektør for funksjonsområdet Mennesker og organisasjon med virkning fra 1. mars, da konserndirektør Ana Fonseca Nordang er blitt enig med konsernsjefen om å påta seg en ny rolle i Equinors forretningsområde Fornybar.

Equinors HR-direktør Ana Fonseca Nordang blir direktør i Fornybar

Fonseca går ut av konsernledelsen og over i en ny stilling i fornybarvirksomheten, melder olje- og energiselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Ny HR-direktør organisasjon blir Aksel Stenerud, med umiddelbar virkning. Han kommer fra en direktørstilling i samme divisjon.

Dagens Næringsliv skriver at Fonseca Nordang har vært en av Opedals viktigste ledere i omorganiseringen av selskapet siden han tok over som toppsjef i november 2020.

– Jeg takker Ana for hennes sterke engasjement og lederskap for å utvikle en organisasjon som er tilpasset vår strategi og endringsagenda, sier Opedal i pressemeldingen.

Ana går over i stilling som direktør i Fornybar i Equinor, der hun skal rapportere til konserndirektør for Fornybar, Pål Eitrheim.

– Vi satser sterkt på å akselerere lønnsom vekst innen fornybar energi. Anas forretnings- og organisasjonserfaring vil støtte opp under arbeidet vårt for å utnytte det organiske og uorganiske vekstpotensialet vi ser, sier han.

Ifølge Dagens Næringsliv går hun av etter å ha blitt gransket for trakassering og maktmisbruk i seks måneder.

Powered by Labrador CMS