sz64a1bc_as_sma.jpg
Jens Stoltenberg hyller Barack Obama for hans tale i går.

Regjeringssonderinger, Obama-tale og SV-krangel

Publisert: 25. september 2013 kl 10.26
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.25

– KrF er møtt med forståelse

En av de største spørsmålene før regjeringsforhandlingene tar til på alvor er om KrF vil velge å trekke seg ut i forkant. KrF-leder Knut Arild Hareide sier han er møtt med forståelse for KrFs viktigste saker. 

Frp-utspill kan velte firepartiregjeringen

Christian Tybring-Gjeddes utspill om snikislamisering har skapt debatt. Nå kan den også ha fratatt KrF lysten til å regjere sammen med Frp. 

Stoltenberg hyller Obama-tale

Obama holdt i går sin tale for FNs generalforsamling. Etterpå sa statsminister Jens Stoltenberg at det var som å høre den Obama man først ble kjent med. 

Erna kan gi fra seg et statsrådflertall

Saken fortsetter under annonsen

Kabalen kan bli vanskelig å få til å gå opp for de borgerlige. Nå varsler Solberg at Høyre kan si seg villig til å si fra seg flertallet av statsråder i en ny regjering. 

Asylorganisasjoner advarer mot å bruke barn som symboler

Kampen for amnesti for asylbarna har blitt en tøff nøtt å knekke for de borgerlige. Nå advarer asylsøkernes egne organisasjoner mot å bruke barna som symboler. 

De borgerlige var enige om én av sju saker

Av 469 saker sto de borgerlige sammen om 66 saker. Dette vil si at de var enige om bare 14,1 av sakene. 

SV-krangel utsatte Mongstad-nedleggelse

Olje - og energiminister Ola Borten Moe (Sp) hadde allerede i vår bestemt seg for å legge ned Mongstad. Men en krangel med SV utsatte beslutningen til etter valget. 

Saken fortsetter under annonsen

Løken oppgir kamp med myndighetene

Tidligere landbruksminister Johan C. Løken oppgir sin kamp mot myndighetene om hestenæringens vilkår. Det betyr at han utbetaler feriepenger til sine oppsagte ansatte.