bevegelser

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Til Geelmuyden Kiese

Karen Skjånes begynner som rådgiver i Geelmuyden Kiese etter nyttår. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i management consulting selskapet Varde Hartmark.

Skjånes er ansatt for å styrke research- og analyseavdelingen i Geelmuyden Kiese, og kommer også til å jobbe med myndighets-kontakt. Hun har tidligere vært informasjonssjef i Høyres Hovedorganisasjon.

Ny sjef i Coca Cola

Anders Aanestad er ny sjef for Shopper Marketing hos Coca-Cola Enterprises i Norge. Han får ansvar for teamet som gjennomfører selskapets aktiviteter ute i norske butikker og kiosker.

Aanestad har tidligere hatt markedsansvaret for Burn og Bonaqua, og ledet flere produktlanseringer. Før Coca Cola jobbet han som markedssjef for LEGO i Norge.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av hvordan merkevarer er tilstede i vår alles hverdag. Derfor ser jeg virkelig frem til å lede arbeidet med hvordan Coca-Cola sine mange merke-varer skal opptre i norske butikker og kiosker, sier Aanestad.

Går av

Tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder går av som styreleder i IT-giganten Korrupsjonssiktede Evry. Lunder, sier han må fokusere på sin personlige situasjon.

– Jeg vil takke Evry og dets aksjonærer for tilliten de har vist meg som styreleder gjennom den første fasen i arbeidet med å bygge det nye Evry. Imidlertid trenger jeg nå å fokusere min tid på min personlige situasjon, og jeg har derfor besluttet å gå av som styreleder, sier Jo Lunder til Computerworld.

Går av

Nancy Birdsall slutter som leder for den Washington-baserte tankesmien Center for Global Development, det melder Bistandsaktuelt. CGD, som ble grunnlagt i 2001, har blitt en av de ledende institusjonene innen utviklingsforskning. Neste år går hun fra president-stillingen til å bli en seniorforsker ved CGD, i håp om å få mer tid til familien og til å skrive.

Leder av NJ Frilans

Anette Andresen er gjenvalgt som leder av NJ Frilans for ett år, melder Journalisten.
Det øvrige styret er: Audun Hasvik (gjenvalgt for to år), Tone Sutterud (gjenvalgt for to år), Guri Wiggen (gjenvalgt for to år), Toralf Sandåker (ikke på valg), Inge Ove Tysnes (ikke på valg) og Eskil Wie (ikke på valg).

Ny salgssjef hos Klepp Mek

Tove Ree er ansatt som ny Salgssjef hos Klepp Mek, det melder Anlegg & Transport.

Ree har flere års erfaring innen salg- og markedsroller i bransjen slitestål til anleggsindustrien. Hun har en bachelor i management fra BI, og kommer fra prosjektlederstilling innen olje & gass.

Ny direktør i Peab

John Ivar Mejlænder-Larsen (51) vil fra 1. januar 2016 tre inn som administrerende direktør i Peab AS. Han tar over etter Jon Andersen, som går av med pensjon.

Mejlænder-Larsen har jobbet i Peab siden 2011, med spesielt ansvar for byggvirksomheten i Oslo-området. Han er utdannet sivilingeniør fra Norges Tekniske Høyskole i Trondheim, og har også kontrakt- og entrepriserett som spesialfag fra Juridisk Fakultet i Oslo. (at.no)

Powered by Labrador CMS