Ledelse

Ingebork Morken (37), direktør for salg og markedsføring i Fjordkraft, ble Årets Unge Leder 2015.

Kvinnelig storeslem på Årets Unge Ledere

Det var rekordmange deltakere og stor kvinnedominans i toppen da Årets Unge Leder 2015 ble kåret tirsdag.

Publisert Sist oppdatert
(urangert og listet i vilkårlig rekkefølge):

Hundrevis av unge ledere under 40 år har blitt nominerte av sine medarbeidere og sjefer. Etter grundig testing, både teoretisk og praktisk av arrangør Assessits konsulenter, ble over 200 ledere snevret inn til 10 kandidater. Av disse kandidatene var 6 kvinner. Til slutt sto 3 kvinner igjen på podiet. Vinneren, Ingeborg Morken (37), er direktør for salg, markedsføring og produktledelse i Fjordkraft. I all viraken etter prisutdelingen forteller hun at hun ikke helt har forstått hva som nettopp har skjedd.

– Jeg blir målløs, og skjønner det ikke helt. Jeg er jo bare meg, men jeg jobber veldig målbevisst og er en direkte leder. Det siste er imidlertid noe som ikke alle medarbeidere takler, og at jeg har kunnet utvikle meg på dette området er et eksempel på hvorfor denne prosessen har vært så viktig for meg, sier hun til Dagens Perspektiv.

Hun forteller at hun har jobbet for å tilpasse seg i forhold til tilbakemeldingene hun har fått i denne prosessen. De unge lederne har fått 360 graders tilbakemeldinger fra sine medarbeidere og ledere i prosessen. Morken har vært igjennom personlighetstester, rollespill og simuleringer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS