Aktuelt

Morten Skodbo (34) blir administrerende direktør i Rambøll Management Consulting.

Ungt ledertalent tar over i Rambøll Management Consulting

Morten Skodbo (34) tar steget helt opp, når konsulentselskapet rekrutterer administrerende direktør fra egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Skodbo forteller at han ser frem til utfordringen:

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Som en del av Rambøll Gruppen tilfører vi verdi til kunder og samfunn ved å kombinere ferdigheter innen strategi- og ledelsesrådgivning, analyse og digitalisering med teknisk ekspertise. Dette motiverer meg veldig. Mitt hovedfokus fremover blir å fortsette å være verdifull for kundene våre, samt å sikre videre vekst i selskapet, sier Skodbo.

Gruppe-sjef fornøyd

– Rambøll Managment Consulting jobber blant annet med lederutvikling, dermed er det naturlig at vi utvikler våre egne toppsjefer. Morten har hatt ulike lederansvar i selskapet siden 2008 og er en tydelig representant for Rambølls verdier. Han har svært gode lederegenskaper, en god markedsforståelse og er en av våre aller mest erfarne konsulenter. Derfor er vi svært fornøyde med at han ønsker å bli øverste ansvarlige for vår virksomhet i Norge, sier Tonny Johansen, administrerende direktør i Rambøll Managment Consulting globalt.

Blant de største i Norden

Med rundt 600 konsulenter er Rambøll Management Consulting et av de største konsulenthusene i Norden. De jobber både i privat og offentlig sektor.

Selskapet arbeider med forretningsområder innen evaluering og analyser, som sikter på bedre politikk på samfunnsnivå. Prosessoptimalisering, strategi- og forretningsutvikling på organisasjonsnivå eller ledelse samt trening på individuelt eller gruppenivå.

Morten Skodbo tiltrådte som leder for Rambøll Managment Consulting i Norge 1. mars.

Flere saker om nye sjefer her

Les mer ledelsessaker her.

Powered by Labrador CMS