Hvordan feire jul på arbeidsplassen?

av: Frederikke Ries
Publisert: 12. oktober 2021 kl 13.30
Oppdatert: 4. mars 2022 kl 12.48

Hvordan feire jul på arbeidsplassen?

På enhver arbeidsplass er det viktig med godt humør. Det er viktig å vise arbeidstakerne dine at du setter pris på dem, og bruke noen gode virkemidler for å høyne humøret. Det er mange ulike måter å oppnå dette på, avhengig på hva slags arbeidsplass du har. Og jul er jo alle glade i, så da er det mye man kan gjøre. Så les videre for å se noen gode ideer til hvordan du kan feire jul på arbeidsplassen. 

 

Gode ideer er gode ideer, uansett hvor man jobber. Så hvorfor ikke gjøre en dag på jobben, helst før jul, til en dag hvor alle kan ha på seg en julegenser? Det er noe nytt på arbeidsplassen og det blir jo gøy. Noen lager til og med sine egne gensere, mens andre bestiller dem. Heldigvis finnes det uansett veldig mange alternativ, og det å opphøye moralen på arbeidsplassen er aldri en dårlig tanke.

 

I tillegg har det også blitt noe av en trend å ha på seg en julegenser og julepysjamas rundt juletidene, og noen forsøker tilogmed å finne de aller styggeste variantene, alt for å få en latter fra folk, og for å ha det litt gøy. Det kan vel være noe som frister for din arbeidsplass også, og det finnes i tillegg andre kreative ideer som er verdt å utforske. 

 

Når man kan bruke julegenser som idé

Avhengig på hva slags bedrift du jobber i, så kan det hende at du bør avtale når du skal ha på en julegenser. Det er alltid et passende tidspunkt for slike ting, så det er greit å treffe godt på det. Men slike ting er jo naturligvis planlagt godt i forkant, så da kan man se når det er passende. Så kan man også spørre de ansatte om når de føler det er best. 


For det er jo klart, jul er mye mer enn bare det man har på seg. Man vil jo skape et slags fellesskap på jobben. Det er det flere forskjellige måter å oppnå på, litt avhengig av hva man vil gjøre. For eksempel så kan man arrangere en julequiz sammen, hvor man kan ha spørsmål basert på spesifikke spørsmål rundt jul. Man kan også bare ha det som en vanlig quiz, men der hvor man kanskje serverer litt gløgg og pepperkaker?

 

Kanskje pepperkakene er noe man har bakt sammen på jobben? Det er alltid gøy å gjøre slike aktiviteter med mennesker man ellers kanskje ikke har så mye sosial kontakt med. Det er noe som kan føre folk sammen til en større grad enn det man kanskje først tror. Forsøk å pynt arbeidsplassen litt også, så får man den perfekte julestemningen.

Finn ledige stillinger på lederjobb.no