Arbeidsliv
Dag E. Tjersland driver fire restauranter i Oslo-området. Det er knalltøffe tider for ham og hans bransjekolleger.
Ulrikke Linge
Korona kan ødelegge Oslo som restaurantby i toppsjiktet
Oslo var i ferd med å bygge seg opp til en restaurantby av internasjonalt format. Så kom korona. − Det er vanskelig å si om vi vil klare å komme tilbake dit, sier restaurant-eier Dag E. Tjersland.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
Sveinung Rotevatn blir daglig leder i Bellona – går av som Venstre-nestleder
Kompetansekrisen: Et regnestykke som ikke går opp
Helsemyndigheter: Å merke ultraprosessert mat vil øke forvirringen
Regjeringen om Temu-toll: Gjør løpende vurderinger
Halverte sykefraværet med verktøy
Mest leste artikler
Hvordan Hemsedal kommune halverte sykefraværet med STAMIs verktøy
Lise Lyngsnes Randeberg: Unge arbeidstakere i advokatbransjen jobber ulovlig mye
Iteras erfaringer med kriseledelse under Ukraina-krigen
Høyres forslag om å avvikle fylkeskommunene: En ny retning for Norge
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?