Arbeidsliv

Forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Vil stoppe SVs innflytelse på oljepolitikken

Forbundsleder Audun Ingvartsen er svært bekymret for oljearbeiderens fremtid etter budsjettforliket mellom Regjeringen og SV.

Publisert Sist oppdatert

Ingvartsen viser til en kraftig økning av avgiftene, samtidig som det ikke blir en ny konsesjonsrunde i 2022. Nå krever han garantier fra Regjeringen om Tildeling i forhåndsdefinerte områder (TFO) og ny konsesjonsrunde i 2023.

– Det vi trenger er langsiktige og forutsigbare rammevilkår. Allerede i første sving gir Jonas og Trygve etter for kravene fra SV, det setter arbeidsplasser i fare. Nå må de komme på banen med garantier for fremtiden.

Lederne er en arbeidstakerorganisasjon med i underkant av 17.000 medlemmer, hvor en betydelig andel arbeider i olje- og gassindustrien. Ingvartsen mener Arbeiderpartiet og Senterpartiet må sette ned foten for ytterligere innflytelse fra SV.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS