Arbeidsliv

MOTSETNING: Det er en motsetning mellom det politiske målet om at seniorer skal stå lenger i jobb, samtidig som undersøkelser viser at mange arbeidsgivere kvier seg både for å ansette seniorer.

Bli en attraktiv seniorarbeidstaker

Hvordan bli en mer attraktiv arbeidstaker når du nærmer deg senior-kategorien?

Publisert Sist oppdatert

Det kan kanskje virke som et urettferdig spørsmål, men det var altså tema for innlegget til Jon Fredrik Alfsen på et webinar i regi av Senter for seniorpolitikk fredag.

Alfsen peker på motsetningen mellom det politiske målet om at seniorer skal stå lenger i jobb, samtidig som undersøkelser viser at mange arbeidsgivere kvier seg både for å ansette seniorer, og dessuten har liten tro på seniorers evne til å tilpasse seg endringene i arbeidslivet.

Han legger derfor frem fire nøkkeltips for seniorer som ønsker å gjøre seg mer attraktive for arbeidsgivere som kanskje har en forutinntatt holdning når man bikker en viss alder.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS