Arbeidsliv

TRENGER KOMMERSIELLE: – Vi jobber for at det skal politisk forståelse for at det må være rom for kommersielle aktører. Man mister noe hvis man ikke inkluderer disse, sier Hans Christian Westlye, som er direktør for kunnskap og teknologi i Virke.

Bransjefellesskap for kommersielle velferdsaktører

Noen av de største kommersielle leverandørene av arbeidsmarkedstiltak til Nav har funnet sammen i et bransjefellesskap hos Hovedorganisasjonen Virke.

Publisert Sist oppdatert

Private selskaper spiller en viktig rolle som leverandører av arbeidsmarkedstiltak på oppdrag fra Nav. En rekke av de kommersielle selskapene er organisert i Virke Inkludering, et bransjefellesskap i Hovedorganisasjonen Virke.

– Medlemmene i bransjefellesskapet har til sammen cirka 700 ansatte, og tiltakene de gjennomfører har om lag 30.000 deltakere i året, forteller Hans Christian Westlye, som er direktør for kunnskap og teknologi i Virke.

Medlemmene leverer blant annet Nav-tiltakene avklaring og oppfølging, som ble anbudsutsatt i 2014.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS