Arbeidsliv

FLERE ENN I FJOR: 41 prosent av dem som avsluttet dette tiltaket arbeidsforberedende trening i mars i år, til jobb eller utdanning. I samme måned i fjor var det 35 prosent som gikk over til arbeid eller utdanning.

Flere med hull i CV-en fikk jobb i mars enn normalt

Koronakrise og økt arbeidsledighet til tross: Flere med hull i CV-en fikk jobb i mars i år enn i samme måned i fjor, viser tall fra norske arbeidsinkluderingsbedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Økende arbeidsledighet har ikke lagt noen demper på inkludering i arbeidslivet av jobbsøkere med større huller i CV-en, ifølge en bransjeorganisasjon Arbeid & Inkludering i NHO.

Organisasjonen representerer arbeidsinkluderingsbedrifter over hele landet, som gjennomfører ulike arbeidsmarkedstiltak for Nav.

Medlemsbedriftene gjennomfører blant annet tiltaket arbeidsforberedende trening (AFT). Det er det mest omfattende arbeidsmarkedstiltaket i Nav og er beregnet på personer med et stort behov for oppfølging for å komme ut i jobb.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS