Arbeidsliv

FORHANDLINGER: SV-leder Audun Lysbakken, Aps arbeids- og sosialpolitiske talsperson Rigmor Aasrud og Ap-leder Jonas Gahr Støre (Ap) ved oppstarten av pensjonsforhandlingene på Stortinget tidligere i vinter.

Frp og SV tror på pensjonsforlik innen februar

Frp og SV tror Stortinget kan enes om en ny pensjonsmodell tidlig på nyåret. Men først står slaget om å løfte pensjonistene allerede i år.

Publisert Sist oppdatert

Partiene på Stortinget møttes til et nytt forhandlingsmøte om pensjon mandag. Bakgrunnen er SV og Frps invitasjon til et nytt pensjonsforlik.

Frps arbeids- og sosialpolitiske talsperson Erlend Wiborg sier det er lagt opp til en rask prosess med høring 6. januar og innstilling i saken allerede i begynnelsen av februar.

– Vi vil ha dette raskest mulig unna, for det trenger landets pensjonister. De har nå opplevd underregulering i år etter år, sier Wiborg til NTB.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS