Arbeidsliv

PRISOVERREKKELSE: Ved prisoverrekkelsen ble prisvinner Margret Hagerup møtt av (f.v.) organisasjonssjef Jann Aabak i Stiftelsen Helt Med, styreleder Karl Haakon Sævold i Stiftelsen SOR (som er initiativtaker til Helt Med) og daglig leder Jarle Eknes i Helt Med.

Inkluderingspris til stortingsrepresentant Margret Hagerup

Høyre-politiker Margret Hagerup er tildelt stiftelsen Helt Meds inkluderingspris for sin innsats for å gi personer med utviklingshemming jobbmuligheter i ordinært arbeidsliv.

Publisert Sist oppdatert

Stiftelsen Helt Med arbeider for å få flere personer med utviklingshemming i jobb, gjennom et tett samarbeid med ulike bedrifter. Så langt har 70 personer med utviklingshemming har fått fast jobb i ordinært arbeidsliv gjennom Helt Med-modellen, og målet er 1000 stillinger innen 2027.

I fjor opprettet Helt Med en inkluderingspris, og torsdag troppet stiftelsen opp på Stortinget for å dele ut årets inkluderingspris til stortingsrepresentant Margret Hagerup fra Høyre.

– Stort engasjement

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS