Arbeidsliv
Dag E. Tjersland driver fire restauranter i Oslo-området. Det er knalltøffe tider for ham og hans bransjekolleger.
Ulrikke Linge
Korona kan ødelegge Oslo som restaurantby i toppsjiktet
Oslo var i ferd med å bygge seg opp til en restaurantby av internasjonalt format. Så kom korona. − Det er vanskelig å si om vi vil klare å komme tilbake dit, sier restaurant-eier Dag E. Tjersland.
Oslo har de siste fire, fem årene blitt en hovedstad full av restauranter og spisesteder av høy kvalitet, drevet av ildsjeler som ønsker å tilby det lille ekstra.
Dag E. Tjersland er en erfaren kokk og restaurant-eier i Oslos utelivsverden. Han åpnet restauranten Signalen helt nede i sjøkanten på Nesoddtangen i august 2019. Fra før driver han restaurantene Skur 33 og Baltazar i Oslo sammen med Ingunn Svoren og Steff Herbern. Og sommeren 2020 startet han opp enda en restaurant i hovedstaden − Salome, med nye Deichmanske bibliotek som nærmeste nabo.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 715,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2700,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 199,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2290,-
KJØP