Arbeidsliv

ØKT LEDIGHET: Koronakrisen har ført til en kraftig økning i arbeidsledigheten. «Når mange flere kjenner verdien av yrkesdeltakelse på kroppen, vil det kunne føre til at vi lykkes enda bedre med inkludering i arbeidslivet i framtida? Vi tror det», skriver seks Nav-ledere i Innlandet i dette innlegget.

Koronakrisen kan gjøre oss bedre til å inkludere

Norge har gått inn i en kollektiv «lock down» med store negative konsekvenser, men koronakrisen kan bidra til at vi blir bedre på inkludering i arbeidslivet, mener Nav-ledere i Innlandet.

Publisert Sist oppdatert

For tre uker siden «stengte» Norge. Koronaviruset førte til at regjeringen besluttet å stenge barnehager, skoler og arbeidsplasser for å redusere spredning av viruset, og med ett ble Norge et annerledes sted enn det de fleste av oss har opplevd før.

Hverdagen oppleves uvant, og konsekvensene er store for mange. Som ledere i Nav stiller vi oss spørsmålet; hva lærer vi nå?

Kollektiv «lock down»

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS