Daglig leder i Senter for god Arbeidslyst, Kristin Fjellman, og administrerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman er bekymret for arbeidssituasjonen i små og mellomstore bedrifter.

Menn i mellomstore bedrifter sliter mest på jobben

Tøffe tider slår ekstra hardt ut på arbeidslysten og -trivselen i små og mellomstore bedrifter, viser ny undersøkelse.

– De tøffe tidene preger alle, men nå slår det ekstra hardt ut for de som jobber i små og mellomstore bedrifter, sier administrerende direktør Jørund H. Rytman i SMB Norge.

En fersk arbeidslivsundersøkelse i regi av SMB Norge og Senter for God Arbeidslyst viser at det er mannlige arbeidstakere i bedrifter mellom 20 og 50 ansatte som har det aller tøffest på jobb for tiden, skriver SMB Norge i en pressemelding.

Arbeidslysten er målt i løpet av våren 2024 innenfor sju kategorier: mening, kollegaer, resultater, mestring, balanse, ledelse og medbestemmelse. Alle tallunderlag er innhentet av Respons Analyse.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS