Arbeidsliv

ARBEIDSINKLUDERING: Fretex Jobb og Oppfølging formidlet 1.575 mennesker ut i jobb eller utdanning i fjor. Bildet viser et møte mellom en jobbsøker og en jobbkonsulent.

Mens Norge har stengt ned, får Fretex folk ut i jobb

Fretex fortsetter å formidle folk ut i arbeid selv om mye av Norge er stengt ned på grunn av koronaepidemien. – Det er fortsatt behov for arbeidskraft, konstaterer daglig leder Dag Atle Meinich-Bache i Fretex Jobb og Oppfølging.

Publisert Sist oppdatert

Spør du nordmenn om hva de forbinder med Fretex, vil de fleste antakelig svare at det er et selskap som driver med innsamling og salg av brukte klær. De røde Fretexboksene der man kan levere klær, og Fretexbutikkene som selger de brukte klærne, er godt kjent blant folk.

Mange vil trolig også vite at Fretex er en ideell virksomhet, som er eid av Frelsesarmeen.

Mindre kjent for mange er det at Fretex er Norge største ideelle arbeids- og inkluderingsbedrift. I fjor, og året før, var Fretex den klart største arrangøren av arbeidsmarkedstiltak på vegne av Nav, viser en oversikt Velferd.no publiserte i forrige uke.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS