Arbeidsliv

TILPASSEDE TILTAK: Det er vanskelig for mange døve og døvblinde å komme inn i arbeidslivet, og de har behov tilpassede arbeidsmarkedstiltak, sier generalsekretær Hege Farnes Hildrum i Signo.

Ny virksomhet skal levere anbudsutsatte Nav-tiltak til døve

Stiftelsen Signo gir tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde på vegne av det offentlige. Nå har stiftelsen opprettet en egen virksomhet som skal levere Nav-tiltakene avklaring og oppfølging.

Publisert Sist oppdatert

Signo er en diakonal, ideell stiftelse innen Den norske kirke som gir et bredt tilbud til døve, hørselshemmede og døvblinde. Stiftelsen driver ulike arbeidsmarkedstiltak på oppdrag fra Nav, deriblant varig tilrettelagt arbeid (VTA) og arbeidsforberedende trening (AFT). Dette er tiltak som Nav setter ut til forhåndsgodkjente tiltaksleverandører.

VTA og AFT utgjør tyngdepunktet i Signos arbeid for Nav og tilbys tre ulike steder i landet: ved Signo Dokken i Bergen, Signo Rycon i Oslo og Signo Grantoppen i Vestfold.

Ny virksomhet

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS