Arbeidsliv

LÆREKANDIDAT: Reidar D.W. Ottesen jobber i avdeling for jobbfrukt ved Sarpsborg ASVO. Han er en av 23 lærekandidater som for tiden har læretid ved bedriften.

Østfold har gått foran – nå følger andre fylker etter

Gamle Østfold fylke har gått i bresjen for å gi tilbud om fagopplæring gjennom lærekandidatordningen. Når sprer Østfold-modellen seg til andre deler av landet.

Publisert Sist oppdatert

I lokalene til vekstbedriften Sarpsborg ASVO i Grålumveien i Sarpsborg er det full aktivitet. Kjølerommet i avdelingen for jobbfrukt er fullt av kurver med frukt, klare til å bli kjørt ut til kundene i Sarpsborg- og Halden-området.

Mange private bedrifter og barnehager står på kundelisten og får regelmessige leveranser av frukt. Hver uke leveres det om lag 350 kurver med frukt.

Reidar D.W. Ottesen er en av dem som jobber med å fylle kurvene med et assortert innhold av frukt i tråd med kundenes ønsker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS