Arbeidsliv

Møte ved etablering av det nye tilbudet til statlige arbeidsgivere i Oslo: F.v: Direktør Sonja Skinnarland i Nav Oslo, Nav-direktør Sigrun Vågeng, rådgiver Aasmund Skjetne i Landbruks- og matdepartementet, leder John Markant ved Nav St. Hanshaugen og kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland.

Staten skal få drahjelp fra Nav

Nav skal gi statlige virksomheter hjelp til å rekruttere jobbsøkere med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Publisert Sist oppdatert

Fem prosent av alle nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Det er et av de konkrete målene i inkluderingsdugnaden som regjeringen lanserte i fjor.

Nå har Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Nav Oslo inngått avtale om et nytt tilbud som skal hjelpe staten med å nå dette målet. Avtalen innebærer at et av Nav-kontorene i Oslo, Nav St. Hanshaugen, skal være inngangsporten for alle statlige virksomheter i Oslo som vil rekruttere nye medarbeidere.

Medarbeidere ved Nav St. Hanshaugen skal gi råd og veiledning og bistå med å finne aktuelle kandidater blant Navs brukere som er i målgruppen for inkluderingsdugnaden. Det skal skje i samarbeid med andre Nav-kontorer i Oslo.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS