Ledelse

Høgskolen i Oslo og Akershus etablerer eget senter for ledelse.

Drømmer om en master i den norske måten å lede på

HIOA danner senter for ledelse. – Vi har funnet våre nisjer. Vi er for eksempel sterke på den norske modellen, sier senterleder Kristi Agerup. Susanne Slaatsveen i Lederne drømmer om en master i norsk ledelse.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 5. april åpner HIOA et nytt senter for etter- og videreutdanning i ledelse. Senteret heter School of management og et viktig satsingsområde særlig rettet mot faggrener i offentlig og privat sektor som høgskolen utdanner til.

School of Management var frem til januar 2017 et 2- årig prosjekt ved høgskolen, og på et styremøtet i desember ble det på bakgrunn av prosjektets gode resultater vedtatt å etablere School of Management som et permanent senter. Nå skal alle ledelsesutdanningene ved skolen samles under en paraply.

Kristi Agerup ledet prosjektet og skal også lede det nye senteret. Hun forteller at høgskolen gikk systematisk til verks for å identifisere behov i markedet for etterutdanning.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS