Ledelse

Ny Eurest-sjef: Kathinka Friis-Møller.

Friis-Møller ny administrerende direktør for Eurest

Kathinka Friis-Møller tiltrer som administrerende direktør i Eurest AS i Norge. Friis-Møller vil erstatte Therese Log Bergjord, som har gått over til stillingen som Managing Director for Compass Group Nordics.

Publisert Sist oppdatert

Det mangler ikke på superlativene fra Log Bergjord, som nå gir stafettpinnen videre:

– Kathinka er en sterk og tydelig leder med erfaring og operativ styrke. Dette er viktig for å sikre fremtidig vekst i Norge uttaler Log Bergjord i en pressemelding.

Friis-Møller har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift i ledende nordiske selskaper. I 2012 ble hun hentet inn som driftsdirektør for Facility Management i Eurest. Hun har levert stabilt gode resultater, og gradvis fått utvidet ansvarsområde. Det siste året har hun ledet den totale driftsorganisasjonen i Norge, herunder sektorene Food, Healthcare og Facility Services.

I tillegg er Friis-Møller styremedlem hos NHO Service og Forpleiningstjenester AS.

– Jeg takker for tilliten, og ser frem til å lede organisasjonen mot strategiske mål, gjennom fokus på kontinuerlig utvikling og endringsledelse sier Friis-Møller.

Eurest har vunnet viktige kontrakter som pasienthotellene til Oslo Universitetssykehus og Helse Bergen de siste årene, i tillegg til FM-leveransen til Entras eiendomsportefølje og matleveransen til Fornebuporten.

Virksomheten til Eurest i Norge har 1500 ansatte og en årlig omsetning på 1,2 MNOK.

Powered by Labrador CMS