Ledelse

– Den digitale utviklingen i bransjen vil være viktig for den totale gjesteopplevelsen i tiden som kommer, sier påtroppende leder for Compass Group i Norge, Kathinka Friis-Møller.

Hun blir sjef for Compass Group i Norge

Kathinka Friis-Møller blir ny leder for Compass Groups norske virksomhet. Dette inkluderer all virksomhet onshore og offshore.

Publisert Sist oppdatert

Therese Log Bergjord fratrer sin stiling som leder for Compass Groups nordiske virksomhet etter åtte år i selskapet. Log Bergjord skal starte som administrerende direktør i Skretting Group.

Friis-Møller har vært administrerende direktør for Eurest AS siden 2016. Hun har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift, og har jobbet i selskapet siden 2012.

– Når jeg nå forlater Compass Group, er det etter 8 spennende år, og med vissheten om at selskapet er i gode hender. Kathinka er en samlende leder, med fokus på vekst og utvikling, sier Log Bergjord.

– En av mine styrker er å balansere operativt lederskap med strategisk utvikling. Jeg vil fortsette å jobbe for gode gjesteopplevelser gjennom økt fokus på morgendagens trender, der vi skal være best på mat og service, sier Friis-Møller.

Friis-Møller tiltrer formelt stillingen den 1. september 2017.

Powered by Labrador CMS