Ledelse

Jan Grønbech slutter som Google-sjef i Norge.

Jan Grønbech slutter som Norgessjef for Google etter 14,5 år

– Jeg er stolt og ydmyk av å være den som har sittet lengst med ansvaret for et land i hele Googles historie, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Jan Grønbech annonserte på LinkedIn torsdag at han gir seg som Norgessjef for teknologigiganten.

– Etter 58 kvartaler med kontinuerlig vekst for Google Norge og 14, 5 år i rollen, har jeg klart å jobbe lenger hos Google enn det 99,5% av mine nåværende globale kollegaer har gjort, skriver han.

Selv om han legger til at det er all grunn til å feire denne milepælen, skriver han at det kommer et punkt i hver enkeltes karriere hvor man føler at det er på tide med en forandring.

– Den tiden har kommet for min del.

En bølge av adrenalin

Han har, ifølge seg selv, surfet på en bølge av adrenalin og spenning uten avbrudd i alle disse årene.

– Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har hatt det mer moro enn jeg trodde var mulig. Denne rollen har også holdt meg svært opptatt, så opptatt at jeg ikke har brukt noe tid på å fundere på hva jeg skal gjøre etter Google.

De neste månedene skal Grønbech bruke på å perfeksjonere skiferdighetene sine samtidig som han holder potensielle arbeidsmulighetene åpne. Han lover å ta en endelig avgjørelse for hva kan skal gjøre i løpet av neste år.

– Det er med et tungt hjerte jeg velger å si opp stillingen min. Men jeg er også veldig takknemlig overfor selskapet som forandret verden, mitt eget liv og måten forretninger foregår på.

Til slutt skriver han at han etterlater seg et utrolig kompetent og fokusert team som vil fortsette å hjelpe norske kunder.

Powered by Labrador CMS