Ledelse

Otto Smiseth gikk av som klinikksjef ved Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Oslo universitetssykehus 1. november, 70 år gammel. Han er sikret en gullkantet avtale fram til han går av med pensjon når han blir 72 år.

Klinikksjef ved Oslo universitetssykehus sluttet – får beholde millionlønn

En klinikksjef ved Oslo universitetssykehus som sluttet 1. november, får beholde årslønnen på 1,9 millioner kroner i en annen og lavere posisjon ved sykehuset.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere klinikksjef Otto Smiseth ved Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Oslo universitetssykehus har en avtale som sikrer at han får beholde lønnen, til tross for at han innehar en annen og lavere posisjon ved sykehuset, skriver TV 2.

Ifølge Dagens Medisin beholder han lønnen mens han skal jobbe som overlege og forsker i kardiologisk avdeling fram til fylte 72 år.

Smiseth skriver følgende i en epost til TV 2: «Jeg ønsker ikke å stille til intervju om avtalen, men er innstilt på videre dialog med arbeidsgiver om innholdet i den.»

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS