Ledelse

Sylvia Brustad har sagt opp stillingen sin som direktør for Spekter-Helse.

Sylvia Brustad slutter i Spekter

Spekter-direktør Anne-Kari Bratten beklager oppsigelsen.

Publisert Sist oppdatert

Sylvia Brustad har valgt å si opp sin stilling etter to år som direktør i Spekter Helse.

I en pressemelding sier den tidligere Ap-statsråden at jobben har vært spennende, men også annerledes enn det hun så for seg da hun statet.

– Etter ei spennende tid i Spekter har jeg kommet til et veiskille der jeg etter nøye overveielse har valgt å gjøre noe annet, sier Brustad.

Hun går ikke direkte over i ny jobb, og skal nå tenke seg litt om før hun bestemmer seg for yrkesveien videre.

– Jeg har hatt en spennende og lærerik tid sammen med dyktige kolleger i Spekter. Spekter er en viktig og spennende arbeidsgiverforening i kontinuerlig utvikling og jeg er stolt av det vi i fellesskap har oppnådd på helseområdet i tiden jeg har jobbet der, sier hun.

Hun vektlegger særlig sluttføringen av avtalen med Den Norske Legeforening i januar 2018, fornyet samarbeidsavtalen med Fagforbundet, avtale om arbeidstid i sykehus med Norsk Sykepleierforbund og enighet i hovedoppgjøret med alle arbeidstakerorganisasjonene våren 2018 som høydepunkter i Spekter-karrieren.

– Jeg beklager, men også respekterer Sylvias beslutning om at hun har valgt å si opp sin stilling hos oss i Spekter, sier administrerende direktør i Spekter Anne-Kari Bratten.

– Med sin politiske erfaring, klokskap og ikke minst gode humør, har hun gitt viktige bidrag i så vel Spekters utvikling som oppgaveløsning i tiden hun har vært her, mener hun.

Powered by Labrador CMS