Ledelse

– Jobben surrer rundt i hodet mitt hele tiden, forteller Ida Eliassen-Coker. Men hun har fått mer tid til familie, hund, katt, marsvin og ponni etter at hun sa fra seg den tradisjonelle jobben og startet for seg selv.

– En lettelse å kunne styre dagene selv

Frihet er viktigere enn trygghet for sjef­redaktør i Altså, Ida Eliassen-Coker. Livet med små barn ble bedre da hun ga slipp på de faste rammene ved en vanlig jobb.

Publisert Sist oppdatert

–Jeg har vært frilanser eller ledet min egen virksomhet gjennom det meste av karrieren. Det har gitt meg mulighet til å styre hverdagen selv. Det er mye verdt for meg, forteller Ida Eliassen-Coker.

Hun er en av kvinnene bak magasinet Altså, som ble lansert på forsommeren ifjor. Konseptet var et kvinnemagasin uten reklame eller retusjering, som hoppet over det digitale og bare publiserte på papir. Et prosjekt mange vil mene det var høyst usikkert om de ville få til å gå rundt.

Eliassen-Coker forteller at hun har valgt selvbestemmelse framfor trygghet gjennom det meste av karrieren sin.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS