Cecilie Hultmann er ansatt som ny leder for bærekraft i Nortura.

Foto

Nortura.

 

Hun blir ny bærekraftssjef i Nortura

Publisert: 20. april 2020 kl 09.15
Oppdatert: 20. april 2020 kl 09.15

Cecilie Hultmann er ansatt som ny leder for bærekraft i Nortura.

Hultmann (42) har lang erfaring fra arbeid med bærekraft gjennom FN, og har jobbet mange år internasjonalt med FNs bærekraftmål gjennom FNs Global Compact.

Her utarbeidet hun retningslinjer og verktøy for å hjelpe bedrifter over hele verden med å integrere FNs bærekraftmål i sine strategier og handlinger, deriblant bærekraftig matproduksjon.

Hultmann begynte 14. april og vil nå gjøre seg kjent i selskapet, under litt uvanlige omstendigheter.

– Det er rart å ikke få møte nye kolleger fysisk, men så snart situasjonen tillater det gleder jeg meg til å reise rundt i hele den spennende verdikjeden til Nortura og bli kjent, sier Hultmann.

Fartstid i privat sektor

Hun har også lang fartstid i privat sektor hvor hun har jobbet med å implementere mål for bærekraft i selskaper gjennom DNVGL Group (tidligere Det Norske Veritas), og har også jobbet for NHO med bærekraft for deres medlemsbedrifter.

Saken fortsetter under annonsen

Hultmann er utdannet Master of Science innen utviklingsstudier med fokus på samspill mellom privat og offentlig sektor innen bærekraft.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått en kapasitet som Cecilie på plass i Nortura. Kanskje mer enn noen annen i Norge kjenner hun dette feltet, og hvordan næringsliv og matsektoren kan bidra for et mer bærekraftig samfunn. Vi gleder oss til å ha henne med på veien til å bli det mest bærekraftige matseselskapet i Norge innen 2030, sier konserndirektør for kommunikasjon, bærekraft og samfunn, Ellen Flø Skagen.

– Nortura har en samfunnskritisk rolle, og jeg tror de siste ukene virkelig har vist hvor viktig det er med matproduksjon på norsk jord. Nortura har satt ambisiøse mål for bærekraft og jeg gleder meg til å bruke all min erfaring og kompetanse i det arbeidet, sier Hultmann.

Karrieresteg
søn 20.02.2022 23:47