Ledelse

Til tross for at Hilda Beate Lygre ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen MS i 2004 har hun hele tiden hatt som mål å være yrkesaktiv.

Ledelse med diagnose

Alvorlig sykdom har gjort Hilda Beate Lygre til en bedre leder. Prosessen med å måtte bearbeide sykdom og tunge tanker – inkludert tanker om døden – har gitt henne en livserfaring som hun ikke vil være foruten.

Publisert Sist oppdatert

Hilda Beate Lygre er forholdsvis fersk som daglig leder for Noria Vest i Bergen. Hun skal bygge opp et nytt kontor i Vestlandets hovedstad. Noria Vest er et datterselskap av Noria Consulting. Foreløpig er de fire ansatte, men Lygre tar mål av seg å være seks innen utgangen av året, og deretter doble antall ansatte over de neste årene.

Veien hit for Lygre har langt fra vært plankekjøring. Tvert imot. Hadde hun gjort som kanskje de fleste, ville Lygre ha vært uføretrygdet i dag. I 2004 fikk hun diagnosen MS (multippel sklerose). Men Lygre var fast bestemt på å klore seg fast i arbeidslivet.

– Jeg var nettopp ferdig med en lang utdannelse, og jeg spurte meg selv om det liksom er alt, forteller hun.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS