Ledelse

DNB-sjefen: – Nicolai Tangens «In good company» lover bra

Kjerstin Braathen er flink til å koble av i ferien, men hvis det skjer noe viktig, må hun og resten av ledergruppen ta raske avklaringer – også når de egentlig skal ha fri.

Publisert Sist oppdatert

­Så fort ledelsen i DNB får levert tallene for 2. kvartal i midten av juli, blir det ferie for toppleder Kjerstin Braathen.

– Vi skal være litt på hytta her i Norge, også skal vi leie båt og seile i Middelhavet. Jeg gleder meg til begge deler, sier hun.

Selv om hun er flink til å koble av når hun har ferie, blir det ikke helt jobbfri hver dag. DNB har virksomhet i 15 land og er åpne hele døgnet for to millioner personkunder og hver tredje norske bedrift.

– Hvis det skjer noe viktig, tar vi raske avklaringer også i ferien. Det har blitt effektivt med digitale verktøy.

– Hvordan kobler du av i ferien?

– Jeg går gjerne tur i skogen eller fjellet. En liten løpetur etterfulgt av morgenbad er den perfekte starten på en feriedag. I tillegg får jeg også tid til å lese bøker som handler om helt andre ting enn bank og finans.

For at det skal bli en fullkommen ferie, må først og fremst hele familien, som inkluderer mannen Henning og barna, være sammen.

– Ferietid er familietid. Men fint vær, lange sommerkvelder og gode venner gjør også ferien veldig bra for meg.

– Hva hører du på i sommer?

– Gode samtaler med familie og venner. Veldig gjerne også bare bølgeskvulp og vinden i trærne.

På Netflix går det mest i underholdning for Braathen, mens på podcast blir det en del fag.

– Nicolai Tangens «In good company» lover bra. Jeg synes alltid at det er spennende å treffe andre toppledere for å høre hva som er på deres agenda, og hvordan de har lært av situasjoner og utfordringer selskapene har stått i, sier DNBs toppsjef.

Sommerpraten
Saken fortsetter under annonsen
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('js-dfp-tag-dagensperspektiv_no_article_2'); });
Powered by Labrador CMS