Ledelse

Slik lager du en god felleslunsj på jobben

Lunsjtiden er dagens høydepunkt på mange arbeidsplasser. Har dere ikke kantine tilgjengelig, kan det likevel bety mye for fellesskapet å skape en god lunsjtradisjon.

Publisert Sist oppdatert

­Hver dag klokken 12 setter kollegaene i Forum for utvikling og miljø (ForUM) seg ned rundt et stort bord på kjøkkenet. Denne halvtimen er det ingen interne møter. Kanskje står det også en kjele og putrer på komfyren.

– Det er viktig for oss å få med alle, og sette oss ned og spise sammen, forteller Ingrid Rostad, fagrådgiver i ForUM. Den frivillige lunsjordningen går ut på at hver medarbeider har ansvar for å forberede lunsj, og betaler når de selv handler inn for uka. De fleste dagene er det selvbetjening rundt bordet, men ikke på tirsdager, og det er ukens høydepunkt.

Blir kjent på en annen måte

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS