Ledelse
Tirsdagslunsj hos Forum for utvikling og miljø. (Foto: ForUM)
Slik lager du en god felleslunsj på jobben
Lunsjtiden er dagens høydepunkt på mange arbeidsplasser. Har dere ikke kantine tilgjengelig, kan det likevel bety mye for fellesskapet å skape en god lunsjtradisjon.
Hver dag klokken 12 setter kollegaene i Forum for utvikling og miljø (ForUM) seg ned rundt et stort bord på kjøkkenet. Denne halvtimen er det ingen interne møter. Kanskje står det også en kjele og putrer på komfyren.
– Det er viktig for oss å få med alle, og sette oss ned og spise sammen, forteller Ingrid Rostad, fagrådgiver i ForUM. Den frivillige lunsjordningen går ut på at hver medarbeider har ansvar for å forberede lunsj, og betaler når de selv handler inn for uka. De fleste dagene er det selvbetjening rundt bordet, men ikke på tirsdager, og det er ukens høydepunkt.
Blir kjent på en annen måte
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 715,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2700,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 199,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2290,-
KJØP