Ledelse

Spekter-sjefen: Skal til Garmisch-Partenkirchen for å ta bilde av sin sportsgale mor

– De fleste ledere, også jeg, er nok i beredskap og litt påkoblet innimellom. Det synes jeg er helt ok, sier administrerende direktør i arbeidsgiverforeningen Spekter Anne-Kari Bratten.

Publisert Sist oppdatert

­

Spekter-sjef Spekter Anne-Kari Bratten kobler helst ut med strikking og mye lesing. I sommer går årets ferie blant annet til Garmisch-Partenkirchen, Davos og Italia.

– Jeg skal ta bilde av min sportsgale mor foran hoppbakken, deretter må vi sjekke forholdene i Davos før vinteren, før vi lander i Italia. Det gir meg mye energi å være i andre omgivelser med familien, sier hun.

– Hvordan forholdet du deg til jobb i sommerferien?

– De fleste ledere, også jeg, er nok i beredskap og litt påkoblet innimellom. Det synes jeg er helt ok – det er full aktivitet hos Spekters medlemmer, så de skal vite at vi som jobber i Spekter alltid er tilgjengelig, sie Bratten.

For at det skal bli en bra ferie, må familien, strikketøyet og Italia-tur være inkludert.

– Ellers at det ikke er streik i Spekters medlemsvirksomheter, legger hun til.

Det går mest i politikk og nyheter på øret til Spekter-sjefen om sommeren. I ferien hører Bratten mest på Reiseradioen på NRK, podcastene til NRK, som «Hele historien» og Civitas podcast.

– Jeg anbefaler Aftenpodden og Stortingsrestauranten, samt Den politiske situasjonen til Dagens Næringsliv.

– Det er så befriende med de lange gode diskusjonene uten avbrytelser. Ellers prøver jeg å lære litt mer italiensk hvert år – å se på italienske nyheter er skole-tv for meg om sommeren.

Sommerpraten
Powered by Labrador CMS