Ledelse

Fotballpresident Lise Klaveness vant årets SHE-award. – Jeg tror ikke på et system der jeg må utfordre den eneste plassen der en kvinne blir kvotert inn i styret, sa hun under mottakelsen.

Lise Klaveness vant årets SHE-Award: – Trenger folk i ryggen når hun stiller til UEFA-valg i 2025

­Fotballpresidenten tapte kampen om en plass i UEFA-styret tidligere i år, men lover å stille til valg igjen om to år. – Jeg håper alle som ønsker endring støtter meg. Man trenger folk i ryggen når man utfordrer systemet, sier Lise Klaveness.

Publisert Sist oppdatert

Under SHE-konferansen som gikk av stabelen i Oslo Spektrum onsdag denne uken ble årets SHE-Award delt ut.

– Årets SHE Award-vinner er modig og provoserende, myk og sterk, og driver endring og inkludering. Hun tar enorme risikoer og krever inkludering. Hun er et ekte forbilde og en ekte helt, sa fjorårets vinner sjefredaktør for AW Magazine og gründer Anna Knudsen da hun presenterte prisen under årets SHE-konferanse.

Årtes vinner ble fotballpresident Lise Klaveness. SHE-konferansen sitt hovedfokus er likestilling, mangfold, bærekraft og ny teknologi. Konferansen handler om å vise at det at vi er ulike er en enorm styrke.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS