Ledelse

Finn ut hva som irriterer HR-personer mest.

Undersøkelse: Dette frustrerer HR-folk mest

Misnøye med manglende HR-systemer, manglende satsing og retning for HR og HR-arbeidet slukes av for mye manuelt arbeid, er noe av det som irriterer bransjefolk mest.

Publisert Sist oppdatert

En fersk undersøkelse tar for seg hva som frustrerer HR folk mest og hvilke undersøkelser de ønsker seg. Undersøkelsen ble lagt ut på Facebook-siden HR-veggen, som er et aktivt digitalt forum med 3700 medlemmer og de fleste respondentene kommer derfra.

Undersøkelsen ble gjennomført av selskapet Evidente i 4. kvartal 2022 og 415 personer besvarte den. 76 prosent av respondentene jobber i privat sektor. 310 personer delte sine frustrasjoner. 60 prosent av respondentene er HR-ledere, mens resten er rådgivere. Evidente leverer undersøkelser av arbeidsmiljø, kultur, ledelse, omdømme og er drevet av Arve Kvalsvik.

Mye av det som frustrerer HR, handler enten om retning og samarbeid, eller om systemer som ikke fungerer. Her er topp ti over ting som frustrerer HR-folket:

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS