Ledelse

Alpint-stjernen Lucas Braathen kunngjorde 7. mars at han heretter skal representere Brasil i konkurranser.

Bjørge Stensbøl: – Total mangel på dialog i skiforbundet

Braathen skal representere Brasil, Kilde er usikker på om han vil komme tilbake, og Klæbo sa under tvil ja til å skrive ny kontrakt. Suksesstrener Alexander Stöckl er i fryseboksen. Tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl lurer på hva i all verden det er som skjer i skiforbundets ledelse.

Publisert Sist oppdatert

­På dagen da Lucas Braathen annonserte at han heretter skal representere Brasil, etter en rivende konflikt med skiforbundet, kommer tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl med kraftig kritikk av forbundet – nærmere bestemt skiforbundets ledelse.

I et innlegg i Dagens Perspektiv skriver han blant annet at «forbundet dokumenterer en (u)kultur som er lysår fra den prestasjonskulturen toppidrettsutøverne i forbundet representerer».

Han mener at skiforbundet «bygger en mur rundt seg for å beskytte seg mot nødvendig åpenhet», og kritiserer ledelsen for manglende dialog med utøverne, slik at ting eskalerer til unødvendige konflikter, som etter hvert fremstår som uløselige.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS